Lucas

Lucas is onze pretletter van inmiddels alweer 10 jaar oud.Vader van inmiddels 17 nesten in binnen en buitenland.Ook de vader van onze Blossom . Lucas is zeer sociaal ,vindt alles en iedereen leuk en laat zich graag horen en aanhalen. In onze roedel is hij echt de stabiele factor .

Lisa

Lisa is ons eerste  teefje ,inmiddels al 9 jaar oud . Een zelfverzekerde dame die het kaas echt niet van haar brood laat eten.  Ze doet echt alles als er koekjes te verdienen zijn . Ze heeft 4 nestjes gekregen en wij hebben Blossom van haar kunnen houden uit haar eerste nestje. Ze geniet van haar pensioen en vindt eigenlijk wel dat zij de baas van de roedel is.

Blossom

Blossom is bij ons geboren . Ze is een dochter van Lucas en Lisa en  8 jaar oud . Blossom heeft heel veel temperament , alles wat ze doet , doet ze vol overgave .Ze houdt van behendigheid ,wandelen en knuffelen . Zij knuffelt ook terug, zo schattig is dat . Ze heeft 4 nestjes gehad en uit haar laatste nestje met Kenzo hebben we Sara gehouden.

Djoura

Djoura is een dochter van Blossom en Howard . Ze is  6 jaar oud en ik vind haar geweldig . Lekker eigenzinnig , zeer sportief en altijd bereid om me te helpen. Ze is fanatiek in alles wat ze doet , soms iets te ! In huis is ze rustig en speelt graag met haar dochtertje Phlox . Ze is op haar best op de behendigheidsbaan en thuis op de bank om te knuffelen .Dit jaar hopen we nog op een laatste nest van haar.

Phlox

Phlox , ons bloempje nog in de knop ! Ze is net 9 maanden oud, zeer leergierig en een heerlijke pup nog.  Ze is een dochter van Djoura en Qubie .  Ze groeit voorbeeldig en brengt lekker leven in de brouwerij. We hopen met haar onze lijn voort te kunnen zetten. Ze is de achterkleindochter van Lucas en Lisa ,dat alleen al is bijzonder leuk.

Sara

Sara, onze jongste aanwinst , 3,5maand oud nu . Een heerlijke pluizenbol is het nu met een prachtige blue merle kleur. Ze is heel vrij en super brutaal, voor haar hebben we de tuin nog beter af moeten zetten . Heel parmantig loopt ze de kippen achterna zo de voortuin in en dan ziet ze de auto’s voorbij gaan , wow ! die gaan snel !!!Pffff we hebben heel wat met haar te stellen , maar dat komt goed. Ook met haar gaan we naar school.